Om

Hvad er et billede.

Billedkomposition handler om, hvordan et billede opbygges, så det præsenterer sit motiv på den stærkeste måde. Et godt billede komponeres på en måde, så øjet ledes til det, som kunstneren vil fortælle med billedet. Det gøres nemmest ved at arrangere billedets elementer, så det opnår orden, balance og klarhed, men som med alle kunstformer er regler til for at brydes. Nogle af de klassiske tricks til at opnå orden, balance og klarhed er følgende

Mit studie har jeg i et stort hus, hvor min famille og jeg også bor privat. Der er 85 kvm, altså en hel lejelighed bare til foto sjov :-) .

Jeg kan også tager billederne hjemme hos dig, hvis vi finder ud af, at det er den bedste løsning til denne opgave.

Alt efter opgavens art, kan det også nogle gange være bedre at tage billederne udenfor. I Fredericia er vi både tæt på stranden og voldene, hvor man kan få nogle fantastiske billeder. Muligheden er også et forladt hus, en gammel fabrik, i et storcenter, på en havn, på banegården, i et fitnesscenter mm.

Det er kun fantasien der sætter grænserne.

 

Det billede jeg tager, er det billede man ser. Jeg er ikke tilhænger af at man overredigerer billedet og at man klipper og klistrer i et det. Jeg bruger kun PhotoShop til ca. 10% af mine billeder, så hvis man ønsker de billeder, som jeg kalder marcipan-billeder, så skal man ikke vælge mig som fotograf.

 

Rasmus Herlufsen.

Som sagt er mit navn Rasmus Herlufsen. Jeg er født i Fredericia den 21. december 1980 og voksede op i den vestlige del af Fredericia. Jeg er udlært elektriker på Vejle Tekniskskole i 2001. I dag er jeg ansat ved et firma i Herlev der laver storkøkkenmaskiner. Jeg bor med min kone i et hus i hjertet af Fredericia. Her har jeg også mit kontor og studie.

 

 

 

 

Biografi.

1980 Født på Fredericia Sygehus

1986 Folkeskolen på Skjoldborgvejens skole

1996 Startede i lære ved VJ El-Teknik

1998 Dørmand på Hollywood i Fredericia i 10 år

2001 Udlært som elektriker

2001 Startede selvstændigt elektriker firma

2002 Ansat ved Strøm Hansen i Vejle

2002 Service for Bent Brandt

2004 Ansat ved Oluf Brønnum & Co. A/S

Copyright © All Rights Reserved