Gravid

Hvad er et billede.

Billedkomposition handler om, hvordan et billede opbygges, så det præsenterer sit motiv på den stærkeste måde. Et godt billede komponeres på en måde, så øjet ledes til det, som kunstneren vil fortælle med billedet. Det gøres nemmest ved at arrangere billedets elementer, så det opnår orden, balance og klarhed, men som med alle kunstformer er regler til for at brydes. Nogle af de klassiske tricks til at opnå orden, balance og klarhed er følgende

Gravid billeder

Det er noget af det hyggelige arbejde, synes jeg. Det er sjovt at følge med i, hvad der sker med den gravid og familien, hvis de kommer af flere gange.

Man kan selv vælge med hvilket interval, man ønsker at blive fotograferet, for at følge mavens udvikling gennem graviditeten.

Når man skal have taget billeder er det vigtigt, at man føler sig tilpas og har det godt med sig selv, ellers får vi det forkerte udtryk på billedet og så bliver man ikke tilfreds. Derfor er det vigtigt, at den gravide mærker efter på sig selv, hvad hun har det bedste med. Uanset hvad skal vi nok få lavet et godt resultat.

Alle gravide kan få tager en fotografering gratis, værdi 300 kr. (1 billede som fil)

Copyright © All Rights Reserved